Біля Маріуполя виявили понад 1500 нових могил

Біля окупованого Маріуполя виявили понад 1500 нових могил на місці масового поховання.

Об этом сообщает Компромат ГРУПП


Про це повідомили в BBC.


Скажімо, останні супутникові знімки Maxar свідчать, що з весни три масові поховання біля Маріуполя неухильно збільшувались. За оцінками експертів, з початку війни біля міста вирили всього понад 4600 могил, але точну кількість похованих з’ясувати неможливо.


Зокрема, з часу останнього аналізу зображень у червні в Старому Криму викопали понад 1500 нових могил.


Крім того, мешканка Маріуполя Тетяна в пошуках сина відвідала місце масового поховання у Виноградному, де нарахувала понад 800 свіжих могил. Більшість тіл там невпізнані.




Нагадаємо, в окупованому Маріуполі на Донеччині люди досі живуть у наметах і готують на багатті.


Вранці 24 лютого рашистська Московщина розпочала повномасштабну війну проти України.


По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі було завдано ракетних ударів, а війська РФ перейшли кордон під Харковом.


ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави піднято по тривозі. Кацапи розпочали інтенсивний обстріл підрозділів ЗСУ, українська армія дає відсіч російським військам.


В екстреному режимі працює Рада національної безпеки та оборони. Введено військовий стан. Україна офіційно направила позов проти Московії до Міжнародного суду ООН у Гаазі.


Під час війни рашисти обстрілюють та знищують об’єкти інфраструктури України, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Також рашисти влаштовують геноцид українців у захоплених населених пунктах та масово ґвалтують жінок та дітей.


Веніамін Цвєтков

Источник: Дедал